HINNASTO

Tarjoamme oikeudellisia asiantuntijapalveluita, joiden kustannukset ovat ennakoitavia ja hallittavissa. Toimeksiantoa tehtäessä määrittelemme asian hoitamisesta aiheutuvat palkkiot.

Ensimmäinen neuvottelu on aina ilmainen. Laajemmissa toimeksiannoissa laadimme toimenpidekohtaisen sitovan arvion asian hoitamisessa syntyvistä kuluista ja palkkioista.

Palkkio määräytyy ajankäytön mukaan siten, että tuntiveloitushinta on 210 euroa + alv 24 %. Laskutusjakso on pääsääntöisesti yksi kuukausi.


Oikeusapu

Pieni- ja keskituloisilla yksityishenkilöillä on mahdollisuus saada valtion varoista kustannettua oikeusapua. Palkkio määräytyy kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön mukaan.

Toimeksiannon aluksi selvitetään aina asiakkaan mahdollisuus saada oikeusapua. Haemme oikeusapupäätöksen asiakkaan puolesta. Mikäli asiakas on oikeutettu oikeusapuun, asianajotoimistomme tarjoaa palveluja asian hoitamiseksi ja valtio maksaa asian ajamisesta aiheutuneen oikeudenkäyntilaskumme oikeusapupäätöksen mukaisesti joko kokonaan tai osaksi.


Oikeusturvavakuutus

Mikäli asiakkaalla on oikeusturvavakuutus, se kattaa yleensä rikosasioissa asianomistajan eli uhrin oikeudenkäyntikulut asianajajanpalkkioineen lukuun ottamatta vakuutusehtojen mukaista omavastuuta. Oikeusturvavakuutus kuuluu usein koti-, maatila- tai yritysvakuutukseen. Selvitämme asiakkaan puolesta oikeusturvavakuutuksen olemassaolon ja haemme oikeusturvaedun myöntämistä koskevan päätöksen vakuutusyhtiöltä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »