Asianajopalvelujen hinnat

Tarjoamme oikeudellisia asiantuntijapalveluita, joiden kustannukset ovat aina ennakoitavissa ja hallittavissa. Määrittelemme asian hoitamisesta aiheutuvat palkkiot ja maksut toimeksiantoa tehtäessä, jotta asiakkaamme osaavat varautua kuluihin ajoissa. Ensimmäinen neuvottelukerta on aina ilmainen. 

 

Laajemmissa toimeksiannoissa laadimme toimenpidekohtaisen sitovan arvion asian hoitamisessa syntyvistä kuluista. Palkkio määräytyy ajankäytön mukaan siten, että tuntiveloitushinta on 240 euroa + alv 24 % = 297,60€. Laskutusjakso on pääsääntöisesti yksi kuukausi.

Rikospäivystys

Oikeusapu

Pieni- ja keskituloisilla yksityishenkilöillä on mahdollisuus saada valtion varoista kustannettua oikeusapua. Palkkio määräytyy kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön mukaan. Voit tiedustella meiltä suoraan sovellettavista laeista ja palkkioista.

Toimeksiannon aluksi selvitetään aina asiakkaan mahdollisuus saada oikeusapua. Haemme oikeusapupäätöksen asiakkaan puolesta tarvittaessa. Mikäli asiakas on oikeutettu oikeusapuun, asianajotoimistomme tarjoaa palveluja asian hoitamiseksi ja valtio maksaa asian ajamisesta aiheutuneen oikeudenkäyntilaskumme oikeusapupäätöksen mukaisesti joko kokonaan tai osittain.

Oikeusturvavakuutus

Mikäli asiakkaalla on oikeusturvavakuutus, se kattaa yleensä rikosasioissa asianomistajan eli uhrin oikeudenkäyntikulut asianajajanpalkkioineen lukuun ottamatta vakuutusehtojen mukaista omavastuuta. 


Oikeusturvavakuutus kuuluu usein koti-, maatila- tai yritysvakuutukseen. Selvitämme asiakkaan puolesta oikeusturvavakuutuksen olemassaolon ja haemme oikeusturvaedun myöntämistä koskevan päätöksen vakuutusyhtiöltä.